Varilux S 4D

Essilor introducerar en helt nytt premiumsegment, Varilux S-serien. En ny standard för progressiva glas har satts. Känslan av obehag när man går ned för trappor, upplevelse av att saker runt omkring dig tenderar att röra på sig, problem vid läsning eller vid bilkörning är nu över. För första gången i historien kan vi nu erbjuda ett obegränsat seende i alla situationer.

3 revolutionerande tekniska förbättringar och 3 fördelar för dig

Varilux S serien integrerar 3 nya teknologier vid kalkylering och tillverkning av dina glas.

Varilux S-serien består av 2 olika progressiva glas. Varilux S 4D erbjuder alla nya teknologier. Förutom Varilux S 4D finns även Varilux S 2, ett glas inkluderande Nanoptix och Synhroneyes teknologierna men utan att ta hänsyn till det dominanta ögat.

Varilux S 4D, en revolution när det gäller individuell anpassning av glas.
Liksom vi antingen är höger- eller vänsterhänta har vi ett dominant öga som leder vårt seende. Genom att identifiera detta kommer vi att kunna ge dig tillgång till en snabbare seende.

logo_synchroneyes_150 logo_4d_technology_150 logo_nanoptix_150

Instinktivt seende

Detta progressiva glas med komplett individualisering erbjuder en förbättrad synupplevelse. Genom att ta hänsyn till ditt dominanta öga, kombinerat med andra nya teknologier ger Varilux S 4D ett stabilt seende vid rörelse, vidvinkelseende samt ett instinktivt seende.

Fulländad individuell anpassning

Varilux S 4D är det mest ultimata glaset när det gäller individuell anpassning med 15 parametrar som snabbt mäts med Visioffice. Alla Varilux S 4D är försäkrade genom Varilux tillvänjningsgaranti och inkluderar ett äkthetsintyg.

Ni kan även besöka våra btuiker, men boka gärna in besöket i förväg när ni ska testa Essilor Varilux S 4D.

Tipsa gärna en vän via Facebook om vårt erbjudande.