Glasögon

Glasögon i butiken i Borlänge och GrangärdeVi åker regelbundet på mässor både i Sverige och utomlands för att köpa in de bästa bågarna till våra kunder bland våra varumärken märks: Silhouette, Skaga, Peak Performance, Tom Ford, Odd Molly, Henry Lloyd, Adidas, Armani, Versace samt Ray Ban.

Det är inte alltid lätt att veta vad som passar varje person när det gäller bågar och glasögonglas. Hos oss får du god vägledning i valet utifrån behov, önskemål, synfel och utseende/prestanda på glaset.

Glasögonglas

Vi använder oss av glas från bl a Essilor som är världsledande när det gäller glasögonglas. Det innebär hög kvalitet och senaste teknik.

Vi använder oss av VisiOffice en datoriserad kamera där vi dels mäter in de olika mätvärdena för progressiva glas samt har möjlighet att visa skillnaden mellan olika progressiva glas. Allt för att du ska se så bra som möjligt samt få lätta, snygga och smidiga glasögon.

När du köper glasögon hos oss så igår alltid SynTrygg-försäkring, i 12 månader, som gäller vid skador på dina glasögon.

Bor du i närheten av Borlänge eller Grangärde och behöver glasögon? Kom in till oss så hjälper vi dig gärna hitta rätt.

Hör av dig via telefon eller mail till oss för att boka en tid.

Att tänka på när du byter eller skaffar glasögon

Ett par glasögon ska inte bara vara snygga och sitta bra – de ska även hjälpa dig med din syn. Här följer några tips på vad du kan tänka på när du ska byta glasögon.

Hitta optiker i Borlänge

1. Se till att välja en optiker som tar sig tid för dig och som kan ge tydlig information om vad du behöver. Se till att få en synundersökning så att du vet vilken glasstyrka dina glasögon ska ha.

Använda glasögong

2. De glasögon du väljer påverkar ditt dagliga liv och därför är det viktigt att de är anpassade efter dina behov. Fundera på om du ska bära dina glasögon privat eller professionellt.

Välja glasögonbågar

3. Du kan uttrycka din personlighet och din stil med att par glasögon! Utgår från din ansiktsform och din personliga smak när du ska bestämma dig för glasögonbågar.