Optiker Borlänge

Söker du en optiker Borlänge? Berglunds Optik erbjuder noggranna synundersökningar och vi som arbetar här strävar alltid efter att ge personlig service av högsta kvalitet i alla situationer. Vi anser att varje kund unik och det är en förmån att få hjälpa just dig med dina ögon och ditt val av glasögon eller kontaktlinser.

Optiker Borlänge
Vi på Berglunds Optik är en optiker i Borlänge som alltid sätter dig som kund i centrum. Välkommen att ringa, maila eller besöka oss!

Legitimerade optiker och erfarna optikerassistenter

Berglunds Optik har legitimerade optiker och optikerassistenter med gedigen erfarenhet. Vi är måna om att hålla oss à jour med vad som händer inom synvård genom att till exempel besöka olika mässor och genom att vidareutbilda oss.

Företaget är naturligtvis certifierat enligt den kvalitetsnorm som branschorganisationen Optikerbranschen satt upp. Vi vill att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss och att vi är ditt självklara val när du letar efter optiker Borlänge!

Ett varierat utbud av glasögon och kontaktlinser

Hos oss hittar du en mängd olika glasögon i olika design och varierande färger. Det gör att vi vågar lova att vi har något för alla smaker!

Föredrar du kontaktlinser? Berglunds Optik säljer linser i butiken och erbjuder möjlighet till prenumeration via LinsBoxen. Vi väljer ut våra produkter med stor omsorg och har ett brett sortiment från varumärken som till exempel Armani, Adidas, Henry Lloyd, Peak Performance, Tom Ford och Versace.

Tveka inte att boka tid för synundersökning hos Berglunds Optik – din lokala optiker i Borlänge.

Vad är en optiker?

Enkelt uttryckt så är optiker specialister på människans syn och olika normala och sjukliga förändringar i ögat. En person som arbetar som optiker är även expert på att hitta och rätta till synfel av olika slag.

Hos en optiker utförs synundersökningar och utprovning av olika sorters hjälpmedel för synen. Kunderna tas emot, undersöks och informeras om vilket eller vilka synproblem som han eller hon eventuellt har. Om man upptäcker en förändring som är sjuklig sker remittering till en läkare, dvs en ögonspecialist.

När du besöker en optiker så träffar du vanligtvis även en optikerassistent. Han eller hon arbetar med kundkontakter av olika slag samt rådgivning när det gäller glasögon och kontaktlinser. Optikerassistenter får oftast sin utbildning av en legitimerad optiker på själva arbetsplatsen.